Мессі зізнався, що був період, коли він хотів покинути "Барселону"

Аргентинська легенда каталонського клубу роздумувала над відходом

Нападник Ліонель Мессі розповів про те, що міг покинути "Барселону" з-за скандалів з несплатою податків. Про це інформує іспанське видання AS.

"Був час, коли я відчував втому з-за ситуації, що склалася. Особливо в 2013-му і 2014 роках, коли у мене були проблеми з податковою службою. Це був складний період для мене і моєї сім'ї. Люди не знають, що відбувалося зі мною в той момент", – говорить Ліонель

Аргентинець зазначає, що, на щастя, його діти були дуже маленькими і не розуміли того, що відбувається навколо. Мессі підкреслив, що у нього було бажання піти, але не через те, що він хотів залишити стан каталонського гранда, а через те, що відбувалось за межами футбольного поля.

На щастя, мої діти були ще маленькими і не розуміли нічого. Весь цей час у мене було бажання піти – не тому, що я хотів покинути Барселону, а з-за того, що відбувалося", – наводить слова Мессі видання AS.

Раніше стало відомо, що суд закрив справу про звинувачення в шахрайстві відносно фонду Мессі.

Audiencia Nacional — центральний суд Іспанії з юрисдикцією за всією територією країни вирішив закрити справу проти Ліонеля Мессі і його фонду за звинуваченням в ухиленні від сплати податків, шахрайстві і відмиванні грошей.

Як повідомляє Marca, суддя Марія Тардон погодилася відхилити справу, порушену колишнім співробітником фонду Ліонеля Мессі, проти нього самого, а також його батька і брата.

Суддя пояснила, що сторона позивача не надала жодних даних чи доказів порушень і була заснована тільки на новинах в ЗМІ.

Справу було закрито у відповідності зі статтею 637 Кримінально-процесуального законодавства. Суддя не побачила розумних ознак того, що справа має бути продовжена або що скоєно злочинне діяння.

Як писав портал "Коментарі", Мессі відзначився сотим голом за " Барселону з-за меж штрафного майданчика.