Головна Новини Спорт футбол Мессі зізнався, що був період, коли він хотів покинути "Барселону"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі зізнався, що був період, коли він хотів покинути "Барселону"

Аргентинська легенда каталонського клубу роздумувала над відходом

9 жовтня 2019, 18:00 comments1870
Поділіться публікацією:
Мессі зізнався, що був період, коли він хотів покинути "Барселону"

Нападник Ліонель Мессі розповів про те, що міг покинути "Барселону" з-за скандалів з несплатою податків. Про це інформує іспанське видання AS.

"Був час, коли я відчував втому з-за ситуації, що склалася. Особливо в 2013-му і 2014 роках, коли у мене були проблеми з податковою службою. Це був складний період для мене і моєї сім'ї. Люди не знають, що відбувалося зі мною в той момент", – говорить Ліонель

Аргентинець зазначає, що, на щастя, його діти були дуже маленькими і не розуміли того, що відбувається навколо. Мессі підкреслив, що у нього було бажання піти, але не через те, що він хотів залишити стан каталонського гранда, а через те, що відбувалось за межами футбольного поля.

На щастя, мої діти були ще маленькими і не розуміли нічого. Весь цей час у мене було бажання піти – не тому, що я хотів покинути Барселону, а з-за того, що відбувалося", – наводить слова Мессі видання AS.

Раніше стало відомо, що суд закрив справу про звинувачення в шахрайстві відносно фонду Мессі.

Audiencia Nacional — центральний суд Іспанії з юрисдикцією за всією територією країни вирішив закрити справу проти Ліонеля Мессі і його фонду за звинуваченням в ухиленні від сплати податків, шахрайстві і відмиванні грошей.

Як повідомляє Marca, суддя Марія Тардон погодилася відхилити справу, порушену колишнім співробітником фонду Ліонеля Мессі, проти нього самого, а також його батька і брата.

Суддя пояснила, що сторона позивача не надала жодних даних чи доказів порушень і була заснована тільки на новинах в ЗМІ.

Справу було закрито у відповідності зі статтею 637 Кримінально-процесуального законодавства. Суддя не побачила розумних ознак того, що справа має бути продовжена або що скоєно злочинне діяння.

Як писав портал "Коментарі", Мессі відзначився сотим голом за " Барселону з-за меж штрафного майданчика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!