Головна Новини Спорт футбол Україна - Литва. Коментарі після матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна - Литва. Коментарі після матчу

Українці обіграли Литви у Харкові з рахунком 2:0 обидва м'ячі забив Руслан Малиновський, що про це думають основні дійові особи зустрічі

12 жовтня 2019, 10:53 comments2742
Поділіться публікацією:
Україна - Литва. Коментарі після матчу

WZ6C1sX6b2yqMw1_FykemVN4X.jpg

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився своїми думками після перемоги над збірною Литви (2:0). Після цієї перемоги збірна України має високі шанси на потрапляння у фінальну частину чемпіонату Європи-2020.

"Вітаю Всю Україну. Дуже важлива перемога. Подвійне спасибі стадіону. Божевільна атмосфера, чудова публіка. Хотілося б мати таку підтримку скрізь і завжди". Я задоволений грою, тому що хлопці дуже професійно підійшли до цієї гри. Мене дуже надихає, що команда зіграла досить збалансовано.

Наставник зазначив, що ніхто не отримав жодних травм, а команда виконала завдання.

"Головне, що немає жодних травм. Завдання було — грати в нашу гру. Хлопці чітко виконували нашу установку. Головне було правильно тримати ритм і баланс оборони та атаки".

Шевченко прокоментував деякі кадрові рішення.

"Всю Свою логіку такого рішення я коментувати не буду. Скажу одне, одним складом грати важко. Нам потрібна була ротація. Нас чекає дуже важкий матч з Португалією. Дуже важливо мати гравців, яким ти довіряєш. Навіть поява того ж Соболя. Можливо, це був певний ризик. Втім, Едік чудово виконував установку. Марлоса поміняли також з прицілом на Португалію".

Окремо Шевченко розповів, зіграє Україна на Євро-2020.

"У нас є дві гри. Ми зіграємо так, як повинні будемо їх зіграти. Якщо ми гідні — ми вийдемо. Перше місце? Для мене важливіше, щоб ми вийшли". У Києві наш чекає гра зовсім іншого рівня. Головне показати хороший футбол проти Португалії. Ми в Києві давно не грали. Знаю, що вже багато квитків продано. Якщо хтось не купив, купуйте квитки, приходьте і підтримуйте команду".

sjWIq0E2S_dXUPn_Mclze4GS4.jpg

Фланговий захисник збірної України Сергій Болбат підвів підсумок матчу проти збірної Литви (2:0), а також дуже стримано оцінив шанси "синьо-жовтих" на попадання у фінальну частину Євро-2020.

"Як тільки ми забили, ми змогли видихнути, потім забити другий і довести матч до логічного завершення. Вітаю всю країну з цією перемогою".

Болбат пропонує не поспішати і дочекатися результату наступних двох ігор, а після цього розмовляти.

"Вихід на Євро? Я думаю, не треба квапити події, ми граємо зараз для наших уболівальників, для країни. Після наступних двох ігор будемо розмовляти. Ми не біжимо попереду паровоза. Зараз відіграли проти Литви, зробимо висновки, потім будемо готуватися і дивитися на Португалію".

Окремо захисник приділив увагу дублю Руслана Малиновського.

"Вітав я його? Та як його вітати... у нього така "колотуха". Він може нічого не робити, вийти, два удари зробити і здобути три очки для команди".

8EImMsx9Oopz2IIm6CFi3xsn_.jpg

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував результат матчу проти литовської команди.

"Наше завдання в грі була зламати оборону литовців. Сьогодні вони не дали створити багато моментів. Добре, що вдалося забити в першому таймі, вдалося скинути тягар відповідальності. Атакувати було дійсно важко, адже всі зони були закриті. Литовці молодці. У першій грі проти них було легше грати".

Крайній атакуючий півзахисник підкреслив, що вони завжди намагаються виконувати тренерську установку і знали, що у них будуть моменти, які треба реалізувати.

"Ми знаємо за рахунок чого грати і намагаємося завжди виконувати тренерську установку. Знали, що моменти у нас будуть і рано чи пізно потрібно було їх реалізувати, то що ми і зробили. Ми домоглися того, що хотіли. Вітаю всіх з перемогою. Тепер слід відпочити і готуватися на Португалію".

FbKjog8QTifDDjE3t6LXAUBYF.jpg

Руслан Малиновський поділився думкою з приводу свого дубля. Перший гол півзахисник забив після передачі Мораєса п'ятою, а другий прямим ударом зі штрафного.

"Думаю, що Мораєс дуже здорово зіграв в тому епізоді. Він красиво віддав п'ятою, суперник не очікував. Голкіперу Литви було важко в такому моменті. Другий м'яч – заслуга Сани Зінченко і Коли Матвієнко, вони там огляд воротареві закрили. Голи присвячую своїй дружині і майбутній доньці. Дружині зараз важко, зараз вона одна, але вона молодець, з усім справляється".

Руслан — майстер стандартів, на за збірну зі штрафного забив вперше.

"З такої позиції ударів ще у мене не було. З іншого флангу Євген Коноплянка б'є, в основному. А ось саме з такої позиції, біля штрафної, — це перший момент. Звичайно, добре пробив. Спочатку думав бити через стінку, але потім поставив м'яч, подивився, де знаходиться воротар. Він не бачив м'яча в момент удару, йому важко було зреагувати".

Варто зазначити, що нашій національній команді для виходу на Євро, необхідно взяти очки з Португалією або ж не програти Сербії з розривом у п'ять-шість голів.

g7MOmyksd6oY3GALdhTmBqPhs.jpg

Як повідомляло видання "Коментарі", Шевченко раніше розповів, хто з наставників найбільше вплинув на його кар'єру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!