Головна Новини Спорт футбол Головний тренер збірної Португалії вважає матч проти збірної України вирішальним
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер збірної Португалії вважає матч проти збірної України вирішальним

Керівник тренерского штабу португальської команди відповідально налаштовує своїх підопічних на матч у Києві

12 жовтня 2019, 18:15 comments3111
Поділіться публікацією:
Головний тренер збірної Португалії вважає матч проти збірної України вирішальним

Глава тренерського штабу збірної Португалії Фернанду Сантуш згадав про матч зі збірною України, який чекає його підопічних. Сталося це після перемоги Португалії над Люксембургом. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Португалії.

За словами Сантуша, його команда думала про гру з Україною вже після другого голу у ворота Люксембургу. Цей гол, до речі, забив Роналду. Він став для нього 699-м у професійній кар'єрі.

"Після перерви у матчі проти Люксембургу ми додали, взяли м'яч під свій контроль. А вже після другого голу гравці почали думати про матч з Україною і керувати своєю енергією. Матч у Києві буде вирішальним. У нас було чотири фіналу. Тепер залишилося три. Ми хочемо фінішувати першими в групі", – повідав Сантуш в коментарі офіційному сайту Федерації футболу Португалії.

Варто додати, що збірна України випереджає Португалію на п'ять очок. Однак українці зіграли на один матч більше. У разі перемоги "синьо-жовтих" у матчі в Києві в понеділок, 14 жовтня, українці вийдуть з групи з першого місця. Нічия ж буде гарантувати вихід нашої збірної на Євро-2020.

Як повідомляло видання "Коментарі", головний тренер збірної України і гравці поділилися своєю думкою після матчу Україна – Литва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!