Головна Новини Спорт футбол Зірці "Інтера" Алексису Санчесу може знадобитися операція
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірці "Інтера" Алексису Санчесу може знадобитися операція

Остаточне рішення про хірургічне втручання буде прийнято завтра

15 жовтня 2019, 18:40 comments1757
Поділіться публікацією:
Зірці "Інтера" Алексису Санчесу може знадобитися операція

Вінгер (атакуючий півзахисник – прим.) Алексіс Санчес пошкодив гомілкостоп у матчі за національну збірну Чилі проти Колумбії. Цю інформацію підтвердив офіційний сайт "Інтера".

Завтра Алексіс пройде додаткові обстеження в Барселоні, після чого буде прийматися рішення про необхідність хірургічного втручання для чилійця.

Крайній атакуючий півзахисник ризикує пропустити до трьох місяців через пошкодження. Після грубого порушення з боку гравця "Ювентуса" і збірної Колумбії Хуана Куадрадо, у Санчеса діагностували вивих сухожилля з можливим пошкодженням зв'язок.

Цей поєдинок видався дуже невдалим для гравців обох збірних, які виступають у чемпіонаті Італії. Також достроково змушені були залишити поле ще один чилієць Гарі Медель ("Болонья") і колумбієць Дуван Сапата ("Аталанта").

Минулого літа "нерадзуррі" (в перекладі з італійського "чорно-сині" – прим.) орендували Санчеса у "Манчестер Юнайтед" на сезон. З тих пір Алексіс зіграв у чотирьох матчах міланської команди, відзначився голом і результативною передачею.

Після семи стартових турів команда під керівництвом Антоніо Конте займає друге місце в турнірній таблиці на одне очко відстає від чинного чемпіона "Ювентуса".

В наступному виїзному матчі 20 жовтня "Інтер" зустрінеться з "Сассуоло".

Як писав портал "Коментарі", стало відомо, скільки запросить за Алексіса Санчеса "Манчестер Юнайтед", контракт якого їм належить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!