Головна Новини Спорт футбол "Манчестер Юнайтед" влітку розглядав можливість підписання Неймара
commentss НОВИНИ Всі новини

"Манчестер Юнайтед" влітку розглядав можливість підписання Неймара

Однак англійський клуб відмовився від цієї ідеї з кількох причин

17 жовтня 2019, 12:39 comments1675
Поділіться публікацією:
"Манчестер Юнайтед" влітку розглядав можливість підписання Неймара

"Манчестер Юнайтед" влітку минулого року відмовився від ідеї здійснення трансферу Неймара. Про це стало відомо виданню Daily Mail.

За інформацією джерела, "манкуніанці" всерйоз розглядали варіант з можливим запрошенням Неймара, який був налаштований покинути "ПСЖ".

Причиною для відмови "червоних дияволів" називають спосіб життя Неймара, а також фактор батька футболіста, який також є його агентом. На думку англійських функціонерів, останній дуже зациклений на грошах, що могло негативно позначитися на перемовинах.

Активніше за інших на бразильського нападника влітку претендувала "Барселона", яка не змогла домовитися з чемпіоном Франції про повернення на "Камп Ноу" своєї колишньої суперзірки.

Неймар все ж залишився в Парижі і в поточному сезоні встиг взяти участь у п'яти матчах команди у французькій першості, відзначившись чотирма результативними пострілами.

На даний момент нападник паризького клубу не може брати участь в матчах через травму стегна, яку він отримав у товариській зустрічі за збірну Бразилії проти Нігерії (1:1).

А у французькій столиці, тим часом, встановили триметрову скульпутуру бразильського футболіста. Даний твір мистецтва було відкрито днями у центрі Парижа. Вона експонуватиметься протягом місяця на авеню Георга V.

Як писав портал "Коментарі", головний тренер парижан підтвердив, що Неймар дуже хотів покинути клуб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!