Головна Новини Спорт футбол Зідан не знав про бажання Бейла піти з мадридського «Реала»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зідан не знав про бажання Бейла піти з мадридського «Реала»

Незважаючи на всі розмови, які відбувалися в ЗМІ під час літнього трансферного вікна наставник мадридців нічого не знав про бажання Бейла покинути команду

29 жовтня 2019, 19:33 comments1609
Поділіться публікацією:
Зідан не знав про бажання Бейла піти з мадридського «Реала»

Глава тренерського штабу "королівського клубу" Зінедін Зідан прокоментував чутки про можливий відхід Гарета Бейла. Менеджер мадридського "Реала" заявив, що розраховує на валлійця, а той не збирається залишати Мадрид.

"У нас з Бейлом хороші взаємини. Він не говорив мені, що хоче піти з Реала. Розраховую на Гарета", — цитує Зідана Marca.

Днями видання AS поінформувало, що Бейл хоче покинути "Реал" у кінці сезону. Також повідомлялося, що "вершкові" можуть продати валлійського вінгера вже взимку.

У нинішньому сезоні Бейл провів сім матчів за "Реал", відзначившись двома результативними ударами і двома гольовими передачами. Атакуючий півзахисник пропустив останні поєдинки "бланкос" через ушкодження.

Варто відзначити, що новачок команди Еден Азар, який перейшов з лондонського "Челсі" за 100 млн євро, минулого літа, перебуває в захваті від спільної роботи з французьким фахівцем Зінедіном Зіданом.

"Коли закінчився чемпіонат світу, я хотів перебратися в Мадрид, але це було неможливо, тому я залишився ще на рік у "Челсі". Я поговорив з Флорентіно Пересом, і він сказав, що чекає мене. Потім я поговорив з Модрічем і відчув, що всі хочуть бачити мене в Мадриді", — наводить слова Азара Marca.

Азар дуже радий роботі з головою тренерського штабу "Реала" Зінедіном Зіданом.

"Якщо ви дійсно любите футбол, ви повинні любити Зідана. Коли я був дитиною, для мене він був кращим. Тепер він робить мене щасливим. Він чесний, він знає, що потрібно гравцеві", — продовжує атакуючий півзахисник мадридського клубу.

Новачок команди запевняє уболівальників у тому, що вони здатні завоювати кубок Ліги чемпіонів.

"Ми зробимо все, щоб завоювати трофей Ліги чемпіонів. Я тут, щоб виграти цей турнір. Я в найкращій команді в світі, і я сподіваюся зробити все можливе", — заявив Еден Азар.

Завтра "Реал" у матчі 11-го туру чемпіонату Іспанії зіграє у Мадриді проти "Леганеса".

Як повідомляло видання "Коментарі", мадридський клуб прагне підписати зірку "ПСЖ" Кіліана Мбаппе і зробив його трансфер пріоритетною метою на наступний сезон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!