Головна Новини Спорт футбол Екс-гравець «Динамо» Алієв: "Граючи у Москві, хотів повернутися до Києва"
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-гравець «Динамо» Алієв: "Граючи у Москві, хотів повернутися до Києва"

Колишній гравець збірної України і багатьох клубів Олександр Алієв розповів, чому вважав помилкою повернення у «Динамо» з московського «Локомотива»

5 листопада 2019, 12:02 comments1558
Поділіться публікацією:
Екс-гравець «Динамо» Алієв: "Граючи у Москві, хотів повернутися до Києва"

Як відомо, протягом професійної кар'єри Алієв виступав за київське "Динамо", московський "Локомотив", "Дніпро" та інші клуби. В активі гравця 28 матчів і шість забитих м'ячів за національну збірну України.

"Будучи гравцем "Локомотива", я дуже хотів повернутися до Києва незважаючи на те, що вважав переїзд у Росію новим викликом для себе. Чому захотів назад в "Динамо"? Не порозумівся з Ольгою Смородською (президент "Локомотива" 2010-2016). Якби Сьомін не прийняв рішення покинути "Локо", можливо, я б і залишився теж".

"Юрій Павлович підійшов до мене і сказав: "Саша, я повертаюся в "Динамо", підеш зі мною?". Я відразу дав йому слово, що сказав "так". Сьомін пообіцяв зробити все, щоб мій перехід в "Динамо" відбулася, — заявив Алієв в інтерв'ю виданню "Фраза".

Раніше повідомлялося, що поліція зупинила машину, в якій знаходився Алієв з друзями. Співробітник вимагав у водія документи на авто, але розмова з самого початку не задався.

Як писав портал "Коментарі", народному депутату України Жану Беленюку не сподобалися расистські висловлювання Олександра Алієва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!