Головна Новини Спорт футбол Гравець «Динамо» порівняв тренування Михайличенко з епатажним екс-тренером «Волині» Кварцяним
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець «Динамо» порівняв тренування Михайличенко з епатажним екс-тренером «Волині» Кварцяним

Обидва наставника вподобають вправи на швидкість

5 листопада 2019, 17:58 comments1843
Поділіться публікацією:
Гравець «Динамо» порівняв тренування Михайличенко з епатажним екс-тренером «Волині» Кварцяним

Захисник "Динамо" Артем Шабанов розповів, як змінилися тренування киян після призначення Олексія Михайличенка на посаду головного тренера команди. Центрбек зазначив, що схожі вправи були у колишнього головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного. Про це стало відомо з інтерв'ю Шабанова Валерія Пригорницкому.

"Михайличенко прийняв команду в розпал сезону. Тут нічого не зробиш і не напрацюєш. Звичайно, він проводить теорії, вносить корективи, але це дрібні штрихи. Все приблизно те ж, що і при Хацкевиче. Тактичні заняття проходять раз на тиждень перед важливими іграми", — розповів Шабанов в інтерв'ю Валерію Пригорницкому.

Шабанов зазначає, що першорядне відміну Михайличенко від Хацкевича в тому, що він загострює особливу увагу на пресинг, який повинен не дозволяти суперникові контролювати м'яч на своїй половині.

"Головна відмінність Михайличенко в тому, що він загострює увагу на пресингу, щоб не давати суперникові контролювати м'яч на своїй половині. При Хацкевиче сідали глибше і зустрічали суперника в середній зоні", — розповів центральний захисник киян.

На питання, відкрив для себе щось нове Артем Шабанов в тренувальних заняттях при Михайличенко, футболіст відповів: "Ні. Схожі тренування були у Кварцяного — вправи на швидкість, один в один. Це дуже любив Кварцяний, і Михайличенко вітає", — говорить динамівець.

Нагадаємо, що Михайличенко очолив "Динамо" в серпні після вильоту команди від "Брюгге" (0:1, 3:3) у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Шабанов в нинішньому сезоні провів десять матчів за "Динамо". На рахунку 27-річного оборонця два результативні удари.

"Динамо" у четвер, 7 листопада, на виїзді проведе матч четвертого туру групового раунду Ліги Європи проти "Копенгагена". Команди ділять перше місце квартету.

Як повідомляло видання "Коментарі", керівництво київського "Динамо" не вело переговори з Ребровим з приводу його можливого призначення на посаду головного тренера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!