Головна Новини Спорт футбол Нападник «Шахтаря» Мораес: У нас є всі шанси, щоб вийти у плей-офф Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нападник «Шахтаря» Мораес: У нас є всі шанси, щоб вийти у плей-офф Ліги чемпіонів

Донеччанам необхідно здолати команду із Загреба, щоб претендувати на вихід з групи

5 листопада 2019, 21:05 comments1905
Поділіться публікацією:
Нападник «Шахтаря» Мораес: У нас є всі шанси, щоб вийти у плей-офф Ліги чемпіонів

Нападник "Шахтаря" Жуніор Мораєс запевнив, що команда докладе всі сили задля перемоги над "Динамо Загре"б у Лізі чемпіонів. Форвард зазначив, що у "гірників" є всі шанси для виходу в плей-офф.

"Ми знаємо, наскільки сильна команда "Динамо Загреб". У минулому поєдинку вони ускладнили нам гру з-за свого високого пресингу, великий агресивності. Думаю, останні результати дозволили нам стрепенутися, взятися за себе, докласти всі свої сили, щоб здобути перемогу в грі", — говорить бразилець.

Мораєс зазначає, що в грі з "Карпатами" необхідно було провести ротацію для того, щоб деякі футболісти набралися сил і були готові до поєдинку у Лізі чемпіонів.

"Матч з "Карпатами" був дуже важливий. Добре, що наша команда змогла здобути перемогу. Було важливо провести ротацію, щоб деякі хлопці відновилися і були готові до завтрашнього поєдинку. Якщо говорити про шанси, то у нас є всі шанси, щоб пройти далі. Завтрашня гра покаже, що все у нас в руках", — сказав Мораєс на передматчевій прес-конференції.

Мораес в нинішньому сезоні провів 17 матчів за "Шахтар", відзначившись 12 результативними ударами і здійснив п'ять гольових передач.

Матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться завтра, 6 листопада, у Загребі. Початок зустрічі о 22:00. У першому поєдинку В Харкові команди не виявили переможця, зігравши внічию (2:2).

Після трьох зіграних турів "Шахтар" і "Динамо" набрали по чотири очки, але у хорватів перевага за різницею забитих і пропущених м'ячів. У паралельному матчі завтра зіграють "Аталанта" і лідер групи "Манчестер Сіті".

Як повідомляло видання "Коментарі", "Шахтарю" вдалося вирвати нічию у домашній зустрічі з загребським "Динамо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!