Головна Новини Спорт футбол Гравець російського "Зеніту" Ярослав Ракицький більше не одягне футболку збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець російського "Зеніту" Ярослав Ракицький більше не одягне футболку збірної України

Про це повідомив сам футболіст за допомогою сторінки у соціальній мережі Instagram

6 листопада 2019, 14:19 comments2157
Поділіться публікацією:
Гравець російського "Зеніту" Ярослав Ракицький більше не одягне футболку збірної України

Колишній гравець донецького "Шахтаря" попрощався з національною командою.

Ярослав Ракицький у своєму Instagram-акаунті оголосив про завершення кар'єри в національній збірній України.

Екс-захисник "Шахтаря" подякував усім, хто його підтримував, а також поскаржився на те, що люди, які розсилають запрошення в збірну, керуються страхом.

"Вітаю, Збірна України, з виходом на євро-20, бажаю успіхів, хлопці ви молодці, гра класна! 10 років тому я дебютував за головну Команду, а сьогодні кажу "до побачення". Я йду зі Збірної України. Я чекав виклик в Команду протягом всього 2019 року. Але великий футбол став великою політикою. Саме страхом керуються люди, які розсилають запрошення в національну команду. Не навичками футбольної майстерності ви апелюєте. Футбол не в політиці?

Для мене було честю захищати Збірну своєї країни, честь перемагати і доводити силу Українців. Честь представляти кольору свого прапора на міжнародній арені. Спасибі всім, хто підтримував і тим, хто не підтримував, Ви заряджали бути ще сильнішим. Я завжди бився на футбольному полі за перемогу для України! Бажаю тільки золотих нагород! Спасибі!" — свідчить заява Ракицького.

Ярослав Ракицький вперше з'явився на полі у футболці національної української команди 10 жовтня 2010 року за Олексія Михайличенка. Сумарно захисник провів за українську збірну 54 поєдинки, відзначившись чотирма результативними ударами і зробив три гольові передачі.

Нагадаємо, що Ракицький є вихованцем донецького "Шахтаря", у складі якого він провів більше двохсот матчів у період з 2006 по 2019 рік. Потім гравець, який виступає на позиції центрального захисника, який перебрався в пітерський "Зеніт", після чого отримав величезну порцію критики у свою адресу з-за складної політичної ситуації. Після переїзду в російський чемпіонат для Ракицького двері в національну збірну були закриті. Шевченко жодного разу не викликав захисника після відходу з "Шахтаря", хоча до цього він був гравцем основного складу.

Як писав портал "Коментарі", Ракицький спровокував бійку у поєдинку чемпіонату Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!