Головна Новини Спорт футбол «Арсенал» не втримав перемогу над «Віторіей Гімарайнш»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Арсенал» не втримав перемогу над «Віторіей Гімарайнш»

Португальську команду врятував від поразки футболіст, який певний період часу виступав в українському чемпіонаті

6 листопада 2019, 21:19 comments2060
Поділіться публікацією:
«Арсенал» не втримав перемогу над «Віторіей Гімарайнш»

У рамках групи F Ліги Європи лондонський "Арсенал" був близький до четвертої перемоги поспіль, але втратив три очки на останніх хвилинах гри з португальською "Віторіею".

"Каноніри" вийшли вперед на 80-й хвилині гри після точного удару Мустафі і були близькі до тріумфу, але португальці зрівняли рахунок вже в компенсований час зусиллями Бруно Дуарте.

Зазначимо, що екс-гравець ПФК "Львів" Бруно забив "Арсеналу" і в першій грі в Лондоні, тоді "Арсенал" виграв з рахунком 3:2.

Після нічиєї "Арсенал" має в своєму активі десять очок і впевнено лідирує, а "Віторія Гімарайнш" заробила перше очко в рамках групи F, перебуваючи на останньому місці.

LvZ36SOIIObZWzmkUqShJ6uPs.png

uVGsOTqjkskW6FF1Dna2J_-7a.png

Раніше стало відомо, що півзахисник "Арсеналу" Граніт Джака позбавлений капітанської пов'язки, за словами головного тренера "канонірів" Унаї Емері. Новим капітаном лондонської команди став нападаючий П'єр-Емерік Обамеянг.

Нагадаємо, що Джака отримав капітанську пов'язку в кінці вересня. Минулого тижня півзахисник спровокував скандал, коли послав вболівальників "канонірів", освиставших його під час заміни в матчі з "Крістал Пелас" (2:2).

Після цього інциденту швейцарець пропустив наступний поєдинок "Арсеналу" проти "Вулверхемптона" (1:1). Відзначимо, що деякі гравці "канонірів" хотіли, щоб Джака зберіг капітанську пов'язку.

Джака в нинішньому сезоні в складі "Арсеналу" провів десять матчів у всіх турнірах, віддавши одну гольову передачу. На рахунку Обамеянга 13 поєдинків за "канонірів" і дев'ять результативних ударів.

"Арсенал" йде на 5-му місці в турнірній таблиці АПЛ. Відставання від зони Ліги чемпіонів становить шість очок.

Як писав портал "Коментарі", Граніт Джака може взимку покинути "Арсенал".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!