Головна Новини Спорт футбол Капітан «Динамо» Сидорчук: Поєдинок з «Копенгагеном» важливий, але не ключовий
commentss НОВИНИ Всі новини

Капітан «Динамо» Сидорчук: Поєдинок з «Копенгагеном» важливий, але не ключовий

Півзахисник киян Сергій Сидорчук поділився думкою з приводу майбутньої зустрічі з данським колективом

6 листопада 2019, 22:00 comments2130
Поділіться публікацією:
Капітан «Динамо» Сидорчук: Поєдинок з «Копенгагеном» важливий, але не ключовий

Лідер "Динамо Київ" Сергій Сидорчук на прес-конференції перед матчем четвертого туру групового раунду Ліги Європи проти "Копенгагена" розповів про майбутній поєдинок. За його словами, для киян вже не буде сюрпризом гра данців із застосуванням пресингу.

"Важливість майбутньої гри зрозуміла і без турнірної таблиці. Але попереду ще дві гри. Матч з "Копенгагеном" важливий, але не ключовою. Ми налаштовані. Домашню гру ми переглянули, і для нас було сюрпризом, що вони будуть нас так пресингувати. Зараз сюрпризом для нас це не буде, — передає слова "динамівця" Dynamomania.com.

Сидорчук зазначає, що психологічний фон в команді хороший і на даний момент вони підходять до цієї гри більш підготовленими.

"Перемагати завжди приємно, але треба пам'ятати, що це інший турнір, і тут інша ситуація. Ми абстрагувалися від попередніх матчів, але психологічний фон хороший. Нічия у Києві? Напевно, не до кінця були готові до такої гри. Я про пресинг з перших хвилин", — розповів український футболіст.

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко на прес-конференції перед грою повідомив, що кияни постарається не дозволити "Копенгагену" грати у свій футбол.

Матч почнеться в Данії завтра в 19:55. "Динамо" і "Копенгаген" ділять першу сходинку у групі B, маючи по п'ять очок.

Як повідомляло видання "Коментарі", захисник "Динамо" Артем Шабанов відзначив схожість тренувань Михайличенко і Кварцяного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!