Головна Новини Спорт футбол Венгер очолить мюнхенську «Баварію»
commentss НОВИНИ Всі новини

Венгер очолить мюнхенську «Баварію»

Досвідчений французький фахівець погодився прийняти мюнхенську «Баварію» після відставки Ніко Ковача

7 листопада 2019, 17:15 comments1751
Поділіться публікацією:
Венгер очолить мюнхенську «Баварію»

70-річний фахівець Арсен Венгер погодився очолити мюнхенську "Баварію" після відставки Ніко Ковача. Про це повідомляє авторитетне німецьке видання Kicker.

"Баварія" нібито зв'язалася з Венгером, і той висловив готовність взяти на себе роботу. Венгер буде тимчасовим наставником мюнхенців до літа.

Улітку 2020 року "Баварія" планує знайти довгострокового тренера. У клубі шукають фахівця, під керівництвом якого команда буде грати в футбол з володінням м'ячем, який "Баварії" прищепив екс-наставник Луї ван Гал.

У той же час німецьке видання Bild пише, що Арсен Венгер не планує привозити в "Баварію" своїх помічників. Француз начебто хоче, щоб в клубі залишився сьогоднішній в. о. головного тренера "Баварії" Ханс-Дітер Флік.

Спортивний директор "червоних" Саліхаміджич після переможної гри в Лізі чемпіонів з "Олімпіакосом" прокоментував чутки про запрошення Венгера.

"Звичайно, я не буду коментувати це. Ми не будемо чинити тиск на це рішення. Ми виберемо тренера, якого ми вважаємо правильним. Ми оголосимо що-небудь, коли прийде час", — повідав Хасан.

Питаннями призначення нового тренера займаються голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге і спортивний директор Саліхаміджич. Президент клубу Хенесс вперше за 40 років не бере участь у пошуку нового тренера.

Сам француз раніше заявив, що він був близький до того, щоб очолити клуб раніше. Також тренер повідомив, що поки не вів переговори з керівництвом чемпіонів Німеччини.

"Ми не розмовляли один з одним, і я не знаю. Я хочу просто робити те, що мені подобається зараз. Я ще не вирішив, повернуся тренувати чи ні. Я цілком задоволений тим, що я роблю, але я сумую з футболу також", — підсумував Арсен Венгер.

До речі, колишній багаторічний голова тренерського штабу "Арсеналу" зазначив, що прийняти пропозицію "Баварії" складне для нього рішення в даний момент. "Я прийму це рішення в найближчі дні або в найближчі тижні", — додав фахівець.

Як повідомляло видання "Коментарі", Арсен Венгер відмовився від пропозицій з англійського чемпіонату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!