Спортдир "ПСЖ" критикує Зідана за його висловлювання про Мбаппе

Спортивний директор паризького клубу Леонардо попросив менеджера мадридського «Реала» припинити з «заграванням» щодо французького нападника

Вже давно відомо про інтерес "Реала" до Килиану Мбаппе, а також особистим бажанням Зідана бачити талановитого співвітчизника в команді.

Тим не менш, керівництву "Парі Сен-Жермен" це не подобається. Леонардо розкритикував висловлювання Зідана в пресі.

"Чесно кажучи, це вже трохи дратує. Кіліан дуже важливий для нас. Не треба весь час дестабілізувати його. Мбаппе — гравець, у якого залишилося 2,5 роки за контрактом з нами, так що кожен раз говорити про те, що він хоче, його "мрії" ... Я думаю, пора б зупинитися", — передає слова Леонардо ВВС.

Парижани не хочуть розлучатися зі своїм лідером і готові запропонувати Мбаппе новий контракт з такою ж зарплатою, як і в Неймара.

Поточне угоду француза з клубом розрахована до літа 2022 року, але "ПСЖ" стурбований серйозної зацікавленістю "Реала".

До того ж, останнім часом є певні труднощі у відносинах між Мбаппе і Тухелем. Кіліан публічно висловили невдоволення тим, що залишився в запасі у матчі проти "Брюгге".

Француз у цьому сезоні провів 10 поєдинків за "ПСЖ", відзначившись дев'ятьма результативними ударами і чотирма гольовими передачами.

Крім "Реала" інтерес до Килиану Мбаппе приписують "Ювентусу", який готовий заплатити солідні гроші. А саме інвестувати 380 млн євро на трансфер і контракт футболіста.

Як повідомляло видання "Коментарі", у зоряного гравця Кіліана Мбаппе і головного тренера Томаса Тухеля виник конфлікт.