Головна Новини Спорт футбол Наставник «Динамо» Михайличенко: «У Києві ми здобули одне очко, але сьогодні ми втратили два»
commentss НОВИНИ Всі новини

Наставник «Динамо» Михайличенко: «У Києві ми здобули одне очко, але сьогодні ми втратили два»

Головний тренер київського клубу поділився думкою щодо виїзного поєдинку проти данського колективу

7 листопада 2019, 23:50 comments2001
Поділіться публікацією:
Наставник «Динамо» Михайличенко: «У Києві ми здобули одне очко, але сьогодні ми втратили два»

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував результат матчу четвертого туру групового раунду Ліги Європи проти "Копенгагена" (1:1).

"Тут все позначилося: і хвилювання, і помилка... Звичайно, дивні ми провели дві гри з Копенгагеном. Рахунок — однаковий, пропущений гол на перших хвилинах — однаковий. Але ігри вийшли зовсім різні. За своїм змістом, по малюнку. У Києві, вважаю, ми здобули одне очко, оскільки не створили стільки моментів, щоб можна було розраховувати на перемогу", — говорить тренер.

Глава тренерського штабу зазначив, що сьогодні кияни втратили два очки, адже створили більше моментів і просто грали краще за суперника.

"Але сьогодні, вважаю, ми втратили два очки. І по грі, і по нашому домінування, і по тому, що ми створювали моменти, при цьому грамотно діючи в обороні. Проводили різноманітні атаки, відмінно використовували фланги, але в завершальній стадії чогось не вистачало — десь везіння, десь- виконавської майстерності", — розповів фахівець.

Михайличенко підкреслив, що він не має жодних претензій до своїх підопічних.

"Ніяких претензій до хлопців у мене немає. Ні віддачі, ні з тактичних побудов, ні за швидкостями. А дрібні помилки є в будь-якій грі. Відразу скажу, чому ми провели таку пізню заміну: в таку гру увійти дуже непросто, був високий градус напруги, було багато силової боротьби. Крім того, ми не бачили, щоб хтось випадав з гри", — наводить слова Михайличенка Dynamo.kiev.ua.

"Динамо" набрало шість пунктів і йде на другому місці в групі B, поступаючись "Копенгагену" за додатковими показниками.

Наступний матч команда Михайличенка проведе 10 листопада на виїзді проти лідера української першості та чинного чемпіона "Шахтаря".

Як писав портал "Коментарі", захисник "Динамо" Артем Шабанов порівняв тренувальні заняття Михайличенко з епатажним екс-тренером "Волині" Віталієм Кварцяним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!