Головна Новини Спорт футбол Представники «Мілана» переглядали Тайсона в матчі загребського «Динамо» і «Шахтаря»
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники «Мілана» переглядали Тайсона в матчі загребського «Динамо» і «Шахтаря»

Італійський клуб хоче роздобути бразильського атакуючого півзахисника

8 листопада 2019, 15:44 comments1845
Поділіться публікацією:
Представники «Мілана» переглядали Тайсона в матчі загребського «Динамо» і «Шахтаря»

Вінгер (атакуючий півзахисник – прим.) "Шахтаря" Тайсон знову потрапив на радар італійського "Мілана". На матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Динамо Загреб" і "Шахтарем" (3:3) були присутні скаути "Мілана", які спостерігали за діями 31-річного футболіста. Про це повідомляє Calciomercato.

Відзначимо, що крім Тайсона, італійці спостерігали за 21-річним іспанцем Данини Ольмо (15 матчів і сім результативних ударів у складі "Динамо " З" в нинішньому сезоні).

"Россонері" ("червоно-чорні" – прим.) минулого літа були готові заплатити "гірникам" 20 млн євро за трансфер їх лідера, на що чемпіон України відповів відмовою. Донецький клуб бажав би отримати за бразильця 30 мільйонів євро.

Крім того, в жовтні агент Тайсона Дієго Дорнеллес розповів, чому влітку не відбувся перехід бразильця в "Мілан". Менеджер зазначив, що поки сторони не поверталися до переговорів.

У поточному сезоні Тайсон провів за "Шахтар" 15 матчів, відзначившись шістьма результативними ударами і однією гольовою передачею.

За підсумками 13 турів "Шахтар" випереджає "Динамо" на десять пунктів в українській першості. У 14-му турі УПЛ "гірники" будуть протистояти київському "Динамо". У матчі першого кола "оранжево-чорні" обіграли "динамівців" у Києві (2:1), однак з таким же рахунком поступилися киянам у Кубку України.

На сьогоднішній день "россонері" займають 11-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Італії і по ходу кампанії встигли призначити нового головного тренера: починав сезон Марко Джампаоло змінив біля керма команди Стефано Піолі.

Як повідомляло видання "Коментарі", "Рома" була зацікавлена в придбанні бразильського хавбека "Шахтаря" Тайсона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!