Головна Новини Спорт футбол «Ліверпуль» збирається включитися в гонку за зоряним гравцем «ПСЖ» Мбаппе
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ліверпуль» збирається включитися в гонку за зоряним гравцем «ПСЖ» Мбаппе

«Червоні» готові виплатити солідну компенсацію за французького нападника парижанам

8 листопада 2019, 19:36 comments1618
Поділіться публікацією:
«Ліверпуль» збирається включитися в гонку за зоряним гравцем «ПСЖ» Мбаппе

"Ліверпуль" розглядає можливість запрошення до себе в клуб гравця "Парі Сен-Жермен" Кіліана Мбаппе. Про це інформує видання El DesMarque.

"Червоним" доведеться зустрітися лицем до лиця з мадридським "Реалом", який також має намір придбати 20-річного француза.

"Ліверпуль" має намір викласти за нападника близько 215 млн фунтів, а також запропонувати йому контракт з окладом в 34 млн фунтів в рік. Перевагою "Ліверпуля" може стати той фактор, що клуб не витрачав величезні суми на трансфери минулого літа. Тим самим, у "мерсисайдців" краща звітність перед фінансовим фейр-плей, на відміну від "вершкових".

Тим не менш, у випадку потенційної покупки Мбаппе наступного літа, "Ліверпулю" потрібно буде розлучитися з одним з атакуючих гравців, яким може стати Мохамед Салах, яким, у свою чергу, зацікавлений той же мадридський "Реал".

Також на користь "Ліверпуля" говорить факт того, що з наступного сезону клуб почне співпрацю з американською компанією Nike, чиїм послом є Мбаппе.

Як писав портал "Коментарі", спортивний директор "ПСЖ" критикує наставника мадридського "Реала" за його "загравання" з Мбаппе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!