Головна Новини Спорт футбол Зірка мадридського «Реала» може опинитися в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка мадридського «Реала» може опинитися в Італії

Півзахисник хорватської національної команди Лука Модріч не проти пограти в італійській першості

13 листопада 2019, 22:28 comments1691
Поділіться публікацією:
Зірка мадридського «Реала» може опинитися в Італії

Гравець "Реала" Лука Модріч прокоментував свій можливий перехід в чемпіонат Італії.

Нагадаємо, влітку було багато чуток про те, що хорватський гравець може покинути "Реал" і перейти в один з клубів італійського чемпіонату, зокрема в міланський "Інтер".

"Мені подобається Італія, вона територіально поруч з Хорватією. Я дивлюся цей чемпіонат, тому що там грає багато моїх співвітчизників. Ще у італійців схожий з хорватами менталітет. Подивимося, чи зможу я одного разу опинитися в чемпіонаті Італії. Зараз я можу говорити тільки про "Реалі", тому що я гравець цього клубу. Мені подобається грати тут, і зараз моє майбутнє пов'язане тільки з цим клубом", — передає слова хорватського плеймейкера сайт журналіста Джанлуки Ді Марція.

Модріч перейшов у "Реал" з "Тоттенхем Хотспур" влітку 2012 року за 30 млн. євро Поточний контракт 34-річного хорвата з іспанським клубом розрахований до літа 2021 року.

У поточному сезоні в складі "вершкових" 34-річний хорват зіграв дев'ять матчів, в яких відзначився одним результативним ударом і зробив три гольові передачі. Раніше повідомлялося про інтерес "Мілана" і "ПСЖ" до 34-річному футболістові.

Зазначимо, що Модріч став володарем щорічної премії Golden Foot і залишить зліпок своєї ноги на Алеї Слави в Монако. Премія вручається гравцям старше 28 років за високі спортивні досягнення футболістів у команді й особисто.

Як повідомляло видання "Коментарі", "Реал" готує неймовірний трансфер з участю Стерлінга з "Манчестер Сіті" і Гарета Бейла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!