"Наполі" збирається покарати бунтівників вдвічі урізавши їхні зарплатні

Неаполітанський клуб готовий до радикальних заходів, щоб приборкати невдоволених гравців

Конфлікт між керівництвом "Наполі" і гравцями клубу переріс у відкриту фазу, і президент Ауреліо Де Лаурентіс має намір придушити бунт "вогнем і мечем". Точніше — євро. Про це інформує видання Football-Italia.net.

Президент "Наполі", якщо вірити італійським ЗМІ, приступив до консультацій з юристами з приводу того, як зробити можливим урізання зарплати гравцям на 50% замість максимально дозволених 25%.

Після серії невдач Де Лаурентіс наказав закрити команду на тиждень на тренувальній базі, але футболісти порушили заборону повертатися додому. Також гравцям заборонено спілкуватися з пресою, і Элифа Эльмаса вже чекає покарання за те, що він розповів про конфлікт у "Наполі" у спілкуванні з македонської пресою за час перебування у складі збірної Північної Македонії. Нагадаємо, що "Наполі" має намір застосувати санкції до півзахисника, який представляє Північну Македонію за порушення заборони на спілкування з пресою.

Під час перебування у розташуванні національної команди Еліф Ельмас дав інтерв'ю місцевому виданню, в якому оцінив шанси команди в Серії А. Цей вчинок не сподобався керівництву "партенопейцев", які виступили з офіційною заявою про можливе покарання для гравця.

"Наполі" заборонив своїм футболістам спілкуватися з пресою після того, як вони самовільно покинули розташування клубу, не посчитавшись з думкою тренера.

У поточному сезоні 20-річний хавбек провів 10 поєдинків у футболці "адзуррі", не відзначившись результативними діями.

Як повідомляло видання "Коментарі", невеликий італійський клуб "поклав око" на Ібрагімовича.