Головна Новини Спорт футбол Ліга Чемпіонів: Атлетіко розбив Ліверпуль, а ПСЖ пройшов Боруссію
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга Чемпіонів: Атлетіко розбив Ліверпуль, а ПСЖ пройшов Боруссію

Запасний воротар зламав гру «червоним» навіть на Енфілді.

12 березня 2020, 01:00 comments2310
Поділіться публікацією:
Ліга Чемпіонів: Атлетіко розбив Ліверпуль, а ПСЖ пройшов Боруссію

У середу, 11 березня, відбулися чергові матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, в яких Ліверпуль зустрівся з Атлетіко Мадрид, а ПСЖ зіграв з Боруссією.

Ліверпуль так і не зміг оговтатися після серії невдач: перша поразка (3:0) в цьому сезоні АПЛ від Уотфорда (сьогодні 17-е місце в таблиці), виліт з кубка Англії та 1:0 в першому матчі з Атлетіко. "Червоні" почали матч впевнено і першими відкрили рахунок на 43-й хвилині. До 90-ї хвилини голів більше не було, тож командам довелося грати додатковий час. Рахунок відкрив Фірміно на 94-й хвилині, але Атлетіко відповів вже на 97-й.

Після першого гола у ворота Адріана все стало зрозуміло — повторюється історія з Карiусом. У підсумку Ліверпуль пропустив ще два м'ячі на 105-й та 120-й хвилинах і завершив участь в цьому сезоні Ліги Чемпіонів з підсумковим рахунком 2:4.

Матч між ПСЖ і Боруссією пройшов спокійніше. У першому матчі Боруссія вдома обіграла парижан 2:1, а вже у себе вдома ПСЖ зіграли 2:0, що забезпечило їм вихід в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів з підсумковим рахунком 3:2.

Тепер відомі вже 4 учасники 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів: РБ Лейпциг, Аталанта, ПСЖ і Атлетіко Мадрид. Наступні матчі пройдуть на наступному тижні 17 і 18 березня.

Як повідомляв портал "Коментарі", вперше в історії Ліги Чемпіонів Аталанта і РБ Лейпциг вийшли в 1/4 фіналу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!