Головна Новини Спорт футбол В Україні повністю зупинили футбольні матчі через карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні повністю зупинили футбольні матчі через карантин

Тепер карантин вплинув на ліги футболу і в Україні

18 березня 2020, 02:19 comments1838
Поділіться публікацією:
В Україні повністю зупинили футбольні матчі через карантин

16 березня в Україні призупинили всі футбольні матчі і ліги Української асоціації футболу (УАФ) iз-за карантину на тлі поширення китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомили в УАФ.

На карантин йдуть Прем'єр-ліга, Перша ліга, Друга ліга, Кубок України, молодіжні чемпіонати, жіночі чемпіонати та інші футбольні змагання.

Найбільші футбольні чемпіонати призупинили матчі ще раніше. Серед них Англійська прем'єр-ліга, Іспанська LaLiga, Німецька Bundesliga, Італійська Serie A, Французька Ligue 1 і багато інших.

Раніше Українська Прем'єр-ліга продовжувала грати матчі без глядачів, але тепер не буде навіть таких ігор. Українська асоціація футболу не призначила крайню дату карантину, так що вболівальникам залишається чекати відповідного рішення.

Загальнонаціональний карантин в Україні триватиме до 3 квітня, але може бути продовжений разом з іншими заборонами на масові заходи та пересування.

Як повідомляв портал "Коментарі", вчора УЄФА офіційно перенесла чемпіонат Євро-2020 на наступний, 2021 рік iз-за коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!