Головна Новини Спорт футбол Карантинний турнір: зірки світового футболу зіграють в FIFA
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантинний турнір: зірки світового футболу зіграють в FIFA

Під час пандемії коронавірусу 32 популярних футболіста зі всього світу вирішили провести турнір у FIFA, стало відомо, хто представить Україну

21 березня 2020, 19:23 comments2842
Поділіться публікацією:
Карантинний турнір: зірки світового футболу зіграють в FIFA

Поки в світі триває коронавірусна епідемія світові футболісти вирішили влаштувати безпечний турнір: гру проведуть онлайн в FIFA. Про це пише "Дзеркало тижня".

Так, 32 професійних футболісти з 32 різних країн візьмуть участь у міжнародному турнірі FIFA 20. Честь України буде відстоювати захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко. Турнір стартує 23 березня, йому дали назву "Plan B".

Додамо, що приєдналися до змагання також Ромелу Лукаку, Ємерік Ляпорт, Чіро Іммобіле, Граніт Джака та інші відомі футболісти.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що гравці різних українських професійних футбольних клубів звернулися до населення України із закликом дотримуватися карантину і основних рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я. Спортсмени записали відеозвернення з приводу поширення коронавірусу Covid-19. У відеоролику взяли участь Андрій П'ятов, Сергій Кривцов і Тарас Степаненко з донецького "Шахтаря", а також Сергій Сидорчук з київського "Динамо" і Микита Шевченко з луганської "Зорі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!