Головна Новини Спорт футбол Колишній футболіст Роналдіньо змінив в'язницю на домашній арешт
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній футболіст Роналдіньо змінив в'язницю на домашній арешт

Роналдіньо разом з братом вийшли з в'язниці під заставу в 800 тисяч доларів за кожного

9 квітня 2020, 17:31 comments1842
Поділіться публікацією:
Колишній футболіст Роналдіньо змінив в'язницю на домашній арешт

Легендарний футболіст і в минулому один з лідерів збірної Бразилії з футболу Роналдіньо вийшов з в'язниці в місті Асунсьйон — столиці Парагваю. Його звинувачують у передбачуваному використанні підроблених документів. Про це повідомили у виданні CNN.

Суддя Густаво Амарілья дозволив 41-річному колишньому спортсмену вийти під заставу в 800 тисяч доларів. Цю ж суму довелося внести в якості застави за брата футболіста Роберта. Вони перебуватимуть під домашнім арештом у Парагваї до закінчення розслідування.

Роналдіньо разом з братом були присутні на засіданні суду з допомогою відеоконференції з-за пандемії коронавіруса Covid-19. Трансляцію вели місцеві ЗМІ.

Легендарний футболіст разом з братом, за версією слідства, намагалися потрапити в країну за підробленими паспортами і були заарештовані 6 березня. Прокурор стверджує, що брати використовували справжні паспорти, які були оформлені на інших людей. Вони прилетіли в Парагвай на приватному літаку.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Індії виробник автомобілів створив незвичайну машину у формі вірусу Covid-19 і назвав її Corona Car.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!