Головна Новини Спорт футбол FIFA пропонує внести зміни в новий сезон ігор, щоб розвантажити футболістів після великої перерви
commentss НОВИНИ Всі новини

FIFA пропонує внести зміни в новий сезон ігор, щоб розвантажити футболістів після великої перерви

Члени FIFA передбачили можливість п'яти замін гравців під час матчів для відновлення після карантину в новому сезоні

27 квітня 2020, 18:43 comments1978
Поділіться публікацією:
FIFA пропонує внести зміни в новий сезон ігор, щоб розвантажити футболістів після великої перерви

FIFA пропонує тимчасово дозволити футбольним командам проводити по п'ять замін по ходу матчу після відновлення сезону. Про це повідомляє видання The Reuters.

Дана пропозиція розглядає Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB), яка може прийняти відповідне рішення вже на цьому тижні. Якщо IFAB схвалить внесення коригування в правила, ліги самостійно вирішувати, чи варто його використовувати.

За рахунок більшої кількості замін, за задумом FIFA, вдасться знизити навантаження на футболістів після затяжної паузи, яка сталася у зв'язку з карантином. Очікується, що командам доведеться проводити матчі частіше звичайного, щоб встигнути завершити сезон.

"Безпека гравців є одним з головних пріоритетів FIFA. Частота матчів, що перевищує звичайну, може збільшити ризик можливих травм із-за перевантаження гравців. У зв'язку з цим FIFA пропонує тимчасово дозволити більшу кількість замін за розсудом відповідного організатора змагань", — зазначено в повідомленні організації.

Так, за задумом FIFA, щоб матч не переривався занадто часто, для замін командам буде надано три слота в ігровий час, а також провести ротацію можна буде у перерві. Крім того, в додатковий час буде передбачена шоста заміна.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, щокомпанія Tesla представила нові оцінки прискорення для електромобілів Model S Performance і Model X Performance. Tesla відняв ще одну десяту секунди з 2,4-секундної оцінки швидкості 0-100 кілометрів на годину для моделі Raven S Performance. Новітні збірки флагманського седана тепер перераховані зі швидкістю 0-100 миль в годину за 2,3 секунди, аналогічно Lamborghini Huracán Performante.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!