Головна Новини Спорт футбол Англійський футбол повернеться вже з 17 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Англійський футбол повернеться вже з 17 червня

Ліверпуль все ж зможе стати чемпіоном вперше за 30 років

28 травня 2020, 21:40 comments3049
Поділіться публікацією:
Англійський футбол повернеться вже з 17 червня

Англійська футбольна Прем'єр-ліга планує відновити сезон вже в середу, 17 червня. Англійський футбол повернеться з перенесених матчів минулих турів між Астон Віллою і Шеффілд Юнайтед, а також Манчестер Сіті і Арсеналом. Про це повідомили на офіційному сайті футбольного чемпіонату Англії.

Перший повноцінний тур пройде на вихідних 19-21 червня. Англійська Прем'єр-ліга з футболу буде проводити матчі без глядачів, але на колишніх стадіонах без змін. Деякі матчі, можливо, проведуть на нейтральних полях з-за поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Але для цього потрібен спеціальний запит поліції.

Англійським клубам залишилося дограти всього 9 турів в сезоні 2019-2020 років. У загальній складності це 92 матчі. Інтриги в чемпіонаті вже практично немає. Лідер сезону Ліверпуль випереджає найближчого суперника Манчестер Сіті (друге місце) на 25 очок і вже в першому матчі після карантину може забезпечити собі чемпіонський титул вперше за останні 30 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", чемпіонат Німеччини футболу Bundesliga повернувся ще 16 травня — на місяць раніше Англійської Прем'єр-ліги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!