Головна Новини Спорт гімнастика Кубок світу: українські гімнасти здобули 4 нагороди
commentss НОВИНИ Всі новини

Кубок світу: українські гімнасти здобули 4 нагороди

За два дні на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики Україна завоювала кілька нагород

25 листопада 2019, 09:30 comments2870
Поділіться публікацією:
Кубок світу: українські гімнасти здобули 4 нагороди

У другий день змагань Кубка світу зі спортивної гімнастики Україна отримала чотири нагороди. Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті України.

Фінал етапу Кубка світу, який проходить в місті Котбус у Німеччині, завершився для української збірної позитивно. Так, олімпієць Олег Верняєв підтвердив свій чемпіонський клас на паралельних брусах: журі відзначило найкраще виконання українського спортсмена. Ігор Радівілов виграв опорний стрибок у чоловічому турнірі. А ще одне золото в цей день виборола Анастасія Бачинська – визнана кращою у вільних вправах на килимі. Крім того, Діана Варінська стала другою на колоді, що принесло в скарбничку українських нагород ще й срібло.

Нагадаємо, що в перший день змагань олімпійський чемпіон Олег Верняєв отримав бронзу у вправах на коні. Іншим спортсменам тоді не вдалося зайняти місця не п'єдесталі. Ігор Радівілов був сьомим на кільцях, Ангеліна Бачинська посіла восьме місце в опорному стрибку, а ось Діані Варінській не вистачило зовсім трохи до бронзової нагороди – спортсменка стала четвертою на різновисоких брусах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що перша тенісистка світу Еліна Світоліна організувала допомогу юним українським спортсменам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!