Головна Новини Спорт гімнастика Українські гімнастки повернулися з Москви ні з чим
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські гімнастки повернулися з Москви ні з чим

Українські гімнастки Христина Погранична і Єва Мелещук не змогли завоювати призові місця у Москві

10 лютого 2020, 11:38 comments3818
Поділіться публікацією:
Українські гімнастки повернулися з Москви ні з чим

Спортсменки зі збірної України з художньо гімнастики Єва Мелещук і Христина Погранична не зуміли піднятися на п'єдестал на Гран-прі Москви. Про це в Facebook повідомляє Федерація гімнастики України.

Погранична посіла восьме місце (80,000 бала), Мелещук — дев'яте (78,700 бали) відповідно у багатоборстві. Спортсменок відібрали у фінали в окремих видах, що дозволило їм увійти в рейтинг Гран-прі. Христина показала четвертий результат у фіналі з обручем, п'ятий — з м'ячем і восьмий — з стрічкою. Єва стала четвертою у фіналах з булавами та стрічкою.

Як повідомляло видання "Коментарі", дві українські спортсменки Єва Мелещук і Христина Погранична візьмуть участь у змаганнях з художньої гімнастики "Гран-прі Москва 2020" з 7 по 9 лютого. Таке рішення було прийнято тренерським штабом Збірної України.

Нагадаємо, що 17 липня у столиці правоохоронці затримали туристичну шахрайку, з вини якої група гімнасток не потрапила в Грецію.

Жінка довго переховувалася від правосуддя за звинуваченням у привласненні грошових коштів під виглядом надання туристичних послуг. Ще в лютому 2018 року вона отримала від батьків малолітніх дітей, що займаються художньою гімнастикою в дитячих закладах Оболонського району, суму майже 90 тисяч гривень. Ці гроші вона взяла нібито як сплату за 25 авіаквитків в Афіни і назад для поїздки дітей в оздоровчий табір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!