Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Зірка НБА Леброн Джеймс не виключає своєї участі на Олімпіаді у Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка НБА Леброн Джеймс не виключає своєї участі на Олімпіаді у Токіо

Зірковий гравець "Лос-Анджелес Лейкерс" Леброн Джеймс, який є одним з кращих баскетболістів сучасності не став відкидати можливість участі в Олімпійських іграх

28 вересня 2019, 17:45 comments3212
Поділіться публікацією:
Зірка НБА Леброн Джеймс не виключає своєї участі на Олімпіаді у Токіо

Нападник "Лос-Анджелес Лейкерс" і один з кращих баскетболістів сучасності Леброн Джеймс не виключив, що братиме участь в Олімпійських іграх — 2020, які пройдуть в Токіо. За його словами, він ще не визначився з планами на літнє міжсезоння, але був би радий прибути в розташування національної збірної.

"Не знаю. Мені б хотілося. Зробив би це з радістю і в певний момент почну думати над цим. У якийсь момент буду обговорювати це з Грегом Поповичем", — передає слова Джеймса оглядач Дейв Макменамин на своїй сторінці в "Твіттері".

Про готовність виступити на ОІ-2020 в Токіо заявили вже Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дрэймонд Грін, Дем'єн Лиллард і Джиммі Батлер. На ЧС-2019 збірна США виступила без зірок і показала найгірший результат в історії, посівши на турнірі сьоме місце.

Раніше стало відомо, що нападник "Бруклін Нетс" Кевін Дюрант підтвердив недавні слова менеджера команди Шона Маркса, який заявив, що баскетболіст не з'явиться на паркеті у майбутньому сезоні.

"Я перебуваю з Шоном в контакті з першого ж дня мого переходу. Так що якщо він щось говорить, це виходить від мене. Ми прийшли до цього разом і дали зрозуміти, що це наш меседж. У будь-який час, коли він говорить щось, ви можете не питати те ж саме у мене. Я підтверджу ту ж інформацію", — наводить слова Дюранта Clutch Points.

Минулий сезон форвард провів у складі "Голден Стейт Ворріорз". Дюрант отримав розрив ахіллового сухожилля у фінальній серії НБА з "Торонто Репторс". В цілому у попередньому регулярному чемпіонаті він взяв участь в 78 матчах, набираючи 26,0 очки, збираючи 6,4 підбору і здійснюючи 5,9 передачі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Стефен Каррі також хоче потрапити до складу національної команди на найближчу Олімпіаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!