Головна Новини Спорт олімпіада і змагання ЧС з легкої атлетики в Китаї перенесли через коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

ЧС з легкої атлетики в Китаї перенесли через коронавіруса

В асоціації World Athletics прийняли рішення не скасовувати повністю чемпіонат світу з легкої атлетики

30 січня 2020, 04:30 comments1460
Поділіться публікацією:
ЧС з легкої атлетики в Китаї перенесли через коронавіруса

Чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який повинен був пройти навесні в Китаї, перенесено на рік з-за коронавіруса. Про це повідомила Всесвітня легкоатлетична асоціація.

"World Athletics розглянула можливість перенесення чемпіонату в іншу країну і хотіла б подякувати міста, які викликалися прийняти чемпіонат. Однак, враховуючи, що побоювання щодо поширення вірусу за межами Китаю все ще існують, ми вирішили не йти на цей варіант, так як він може призвести до подальшої відстрочку на більш пізній термін", − йдеться в повідомленні.

 В World Athletics прийняли рішення не скасовувати повністю турнір і будуть працювати зі спортсменами, партнерами та оргкомітетом, щоб визначити дату проведення заходу в 2021 році.

Раніше "Коментарі" писали, що в Китаї триває епідемія смертельної пневмонії за коронавіруса, на боротьбу з яким у країні кинули всі сили і засоби. Всього за два дні порожня будівля перетворили в медичний центр на 1000 осіб. Спеціалізовану лікарню відкрили неподалік від міста Ухань, де було зафіксовано спалах захворювання.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!