Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпіада в Токіо та Євро-2020 під загрозою через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпіада в Токіо та Євро-2020 під загрозою через коронавірус

Олімпійські ігри та Євро-2020 мають пройти влітку

25 лютого 2020, 19:45 comments1899
Поділіться публікацією:
Олімпіада в Токіо та Євро-2020 під загрозою через коронавірус

Міжнародний олімпійський комітет та УЄФА розглядають можливість скасування літніх Олімпійських ігор в Токіо і Чемпіонату Європи з футболу-2020 відповідно через поширення коронавірусу.

Так, член Міжнародного олімпійського комітету Дік Паунд, якого цитує АР, зазначив, що є три місяці для того, щоб виявити потенційну загрозу для олімпійців через поширення коронавірусу в Японії.

"Це нова війна, і доведеться з нею зіткнутися. Проте я б сказав, що люди будуть питати: "Чи під достатнім контролем ситуація, щоб ми могли бути впевнені в тому, що ми вирушимо в Токіо, чи ні?", — сказав Паунд, закликавши спортсменів продовжувати тренування.

Віцепрезидент УЄФА Мішель Ува не виключив, що буде відмінено або перенесено Чемпіонат Європи з футболу-2020, пише Sport Finding.

"Ми стежимо, як розвиваються події. Футбол має підлаштовуватися під ситуацію в країні. Ми не хочемо, щоб турніри припинялися, але змагання перервуться, якщо ситуація буде погіршуватися", — сказав він.

Нагадаємо, Олімпійські ігри в Токіо (Японія) мають пройти 24 липня — 9 серпня 2020 року.

Чемпіонат Європи з футболу має відбутися 12 червня — 12 липня. Турнір пройде в панєвропейському форматі — у 12 містах різних країн континенту. Україна вийшла у фінальну частину Євро-2020.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Міжнародна федерація автоспорту скасувала проведення Гран-прі Китаю в чемпіонаті "Формула-1", яке мало відбудуться 17-19 квітня в Шанхаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!