Головна Новини Спорт інші види спорту Скандального президента федерації велоспорту України відправили у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандального президента федерації велоспорту України відправили у відставку

Олександра Башенко, який запам'ятався хамськими висловлюваннями на адресу української спортсменки був звільнений з займаної посади

20 серпня 2019, 16:40 comments1696
Поділіться публікацією:
Скандального президента федерації велоспорту України відправили у відставку

Президент федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко був звільнений з займаної посади на позачерговій конференції організації, що відбулася 20 серпня. Про це повідомив спортивний юрист Юрій Юрченко на своїй сторінці в Facebook. Хто стане новим президентом федерації, поки невідомо.

Нагадаємо, Соловей обурилася постом в Facebook Федерації велоспорту, яка привітала з перемогою на Евроіграх не її, а голову Київської міської федерації велоспорту Сергія Мухомора.

"Дивуюся некомпетентності і нехтування спортсменів вашої федерації. Хотілося б знати, чому ви вітаєте незнайомої мені людини, якого я ніколи не бачила. Цей чоловік не допомагав мені у підготовці до змагань абсолютно нічим. При цьому ви берете мою фотографію і мій результат", — написала українська чемпіонка.

На претензії Соловей в коментарях відповів Башенко.

"Аня, дивись, як ми будемо вчитися. Ти відкрила рот, тепер ти будеш за це відповідати. Їздиш на моєму велосипеді, їздиш в моїй формі, на голові у тебе мій шолом. Чого ти ще хочеш, щоб я тебе возив? Я не Базін, запам'ятай, принцеса. Будеш робити роботу — приймемо тебе, будеш смердіти — проженемо і не згадаємо як звали", — написав він.

У відповідь Соловей заперечила Башточку, написавши, що з перерахованого йому належить лише велосипед, який "не витримав і року".

Зате спортивний чиновник додав, що за порушення умов контракту з федерацією Ганна тепер не буде мати права виступати за збірну України.

Після цього в Києві відбулася акція проти Башенко, а Соловей на зустрічі зі Ждановим зажадала відставки президента-хама.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент ВФУ безсторонньо висловлювався на адресу чемпіонки Європейських ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!