Головна Новини Спорт інші види спорту Українка вийшла у фінал Чемпіонату світу з легкої атлетики
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка вийшла у фінал Чемпіонату світу з легкої атлетики

Ользі Саладусі вдалося пробитися у фінальну частину змагань, що проходять у Досі (Катар)

3 жовтня 2019, 19:38 comments1921
Поділіться публікацією:
Українка вийшла у фінал Чемпіонату світу з легкої атлетики

Українка Ольга Саладуха пробилася у фінал змагань у потрійному стрибку на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Досі. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

У кваліфікації Саладуха посіла третє місце з результатом 14,32 метра. Ще одна представниця України Ганна Красуцкая не зуміла пробитися у фінал. Вона завершила виступи на 25-й позиції з результатом 13,16 метра.

Нагадаємо, що Саладуха у липні пройшла у Верховну Раду України від партії "Слуга Народу". На початку вересня Ольга очолила підкомітет з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності.

Саладуха — бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, чемпіонка світу і триразова чемпіонка Європи у потрійному стрибку.

На світовій першості збірна України виграла одну медаль. Ярослава Магучих завоювала срібло в змаганнях зі стрибків у висоту і встановила світовий рекорд серед спортсменок віком до 20 років. Чемпіонат світу в Досі проходить до 6 жовтня.

Як повідомляло видання "Коментарі", однопартієць Саладухи Жан Беленюк поділився своїм баченням розвитку спорту в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!