Головна Новини Спорт інші види спорту Кидок зверху українця визнаний кращим моментом на чемпіонаті світу з баскетболу 3x3
commentss НОВИНИ Всі новини

Кидок зверху українця визнаний кращим моментом на чемпіонаті світу з баскетболу 3x3

Національній молодіжній команді вдалося завоювати срібні медалі на світовій першості з баскетболу три на три

9 жовтня 2019, 17:30 comments1749
Поділіться публікацією:








Кидок зверху українця визнаний кращим моментом на чемпіонаті світу з баскетболу 3x3

Міжнародна федерація баскетболу опублікувала десятку кращих моментів молодіжного чемпіонату з баскетболу 3х3, який днями завершився у китайському місті Ланьчжоу. Відео стало доступно в YouTube.

На відміну від дорослих команд, що залишилися без медалей чемпіонату Європи, наша чоловіча молодіжка здобула в Китаї "срібло".

Найяскравішим серед топ-10 моментів ЧС Погоди виявився потужний кидок зверху українця Івана Ткаченко. У зустрічі групового етапу зі збірною Катару, в якій наші здобули вольову перемогу з рахунком 15:13, Іван підібрав м'яч після відскоку від щита і встромив його в кільце через невдало намагався захищатися суперника.

Наша чоловіча молодіжна збірна стала другою в світі, поступившись лише у фіналі росіянам – 11:21. За команду під керівництвом Тимура Арабаджи виступали Іван Ткаченко, Євген Балабан, Антон Мусієнко і Микита Руслов.

Жіноча збірна України на попередньому етапі виграла три матчі з чотирьох, однак розташувалася на третьому місці у своїй групі і в плей-офф не вийшла. За підсумками чемпіонату українки виявилися дев'ятими серед 20 команд-учасниць.

Відео кращих моментів світової першості представлена до вашої уваги нижче:


Як повідомляло видання "Коментарі", в попередньому місяці в Китаї пройшов чемпіонат світу з класичного баскетболу 5х5, де у фіналі Іспанія розгромила Аргентину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!