Головна Новини Спорт інші види спорту Майка Леброна Джеймса була продана за колосальні кошти
commentss НОВИНИ Всі новини

Майка Леброна Джеймса була продана за колосальні кошти

Легендарна ігрова майка, тоді ще школяра Леброна Джеймса була продана за величезні кошти з аукціону

21 жовтня 2019, 11:18 comments1969
Поділіться публікацією:
Майка Леброна Джеймса була продана за колосальні кошти

У цій джерсі (в перекладі з англійської майка — прим.) Джеймс сфотографувався на обкладинку Sports Illustrated. Шкільна ігрова майка форварда "Лос-Анджелес Лейкерс" ЛеБрона Джеймса була продана на аукціоні за 187 500 дол. Про це розповів журналіст Даррен Ровелл у Twitter.

Саме в цій майці 17-річний ЛеБрон сфотографувався на обкладинку журналу Sports Illustrated в 2002 році, який представив гравця як "обраного".

Минулого тижня протестувальники в Гонконзі спалили ігрову майку Джеймса в знак незгоди з коментарями зоряного баскетболіста про свободу слова.

Зірка баскетболу на тлі скандалу, в який виявилася залучена НБА в Китаї, заявив, що у свободи слова також можуть бути свої наслідки.

"Нам потрібно бути обережними щодо того, що ми постимо в Twitter і про що говоримо. І хоча ми маємо свободу слова, за нею може піти море негативу", — цитує Джеймса ESPN.

На думку протестувальників, коментар ЛеБрона уособлює подвійні стандарти, оскільки раніше баскетболіст висловлювався на користь вирішення спірних питань в Штатах.

Приводів для натягнутих відносин між НБА і китайським державою став твіт генерального менеджера "Х'юстон Рокетс" Деріла Морі на підтримку протестів у Гонконгу, який може коштувати Асоціації чотири мільярди доларів доходу.

"Лейкерс" розпочнуть новий сезон 23 жовтня матчем проти "Лос-Анджелес Кліпперс".

Як повідомляло видання "Коментарі", Леброн Джеймс не виключає своєї участі на Олімпійських іграх в 2020 році в Токіо (Японія).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!