Головна Новини Спорт інші види спорту Лісові пожежі у Каліфорнії змусили зірку НБА Леброна Джеймса і його родину покинути цей штат
commentss НОВИНИ Всі новини

Лісові пожежі у Каліфорнії змусили зірку НБА Леброна Джеймса і його родину покинути цей штат

Форвард місцевої каліфорнійської команди повідав, що він і його родина змушена була покинути своє житло

29 жовтня 2019, 18:59 comments1932
Поділіться публікацією:
Лісові пожежі у Каліфорнії змусили зірку НБА Леброна Джеймса і його родину покинути цей штат

Нападник клубу НБА "Лос-Анджелес Лейкерс" Леброн Джеймс повідомив, що йому і його родині довелося виїхати зі свого будинку через лісові пожежі, що вирують в Каліфорнії. Про це стало відомо завдяки Twitter-акаунту спортсмена.

Евакуюватися знадобилося жителям кількох районів Лос-Анджелеса, у тому числі мешканцям Брентвуда, де Джеймс купив будинок, коли перебрався в "Лейкерс" в 2018-м.

"Ці пожежі в Лос-Анджелесі не жарт! Довелося терміново евакуюватися, і я їду з сім'єю, шукаємо номери. Поки не щастить!" — написав баскетболіст у своєму "Твіттері".

Незабаром Леброн повідомив, що йому вдалося знайти притулок.

"Молюся за всі сім'ї, що залишилися в зоні пожеж. Будь ласка, скоріше перебирайтеся в безпечні місця", — додав він.

Варто відзначити, що в черговому матчі нещодавно стартував регулярного чемпіонату Національної баскетбольної асоціації "Лос-Анджелес Лейкерс" обіграв "Шарлотт Хорнетс". Зустріч відбулася на стадіоні "Стейплс-центр" і завершилася перемогою господарів майданчика з рахунком 120:101.

Ключовою стала четверта чверть, яку "Лейкерс" виграв з перевагою у 12 очок.

У складі тріумфаторів відразу три гравці оформили по дабл-дабл – Ентоні Девіс (29 очок і 14 підбирань), Леброн Джеймс (20 очок і 12 передач) і Дуайт Ховард (16 очок і 10 підбирань).

У складі команди, що програла дабл-дабл з 19 очок і 14 підбирань на свій рахунок записав Коді Зеллер. 23 очки набрав Майлс Бріджес.

Як повідомляло видання "Коментарі", Леброн Джеймс не виключає своєї участі на Олімпійських іграх 2020 року, які пройдуть в Токіо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!