Головна Новини Спорт інші види спорту Світоліна забезпечила собі перше місце у групі Підсумкового турніру WTA
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна забезпечила собі перше місце у групі Підсумкового турніру WTA

Українській спортсменці Еліні Світоліній вдалося виграти відбіркову групу на Підсумковому турнірі

30 жовтня 2019, 18:30 comments1796
Поділіться публікацією:
Світоліна забезпечила собі перше місце у групі Підсумкового турніру WTA

Українська тенісистка Еліна Світоліна гарантувала собі перше місце в групі Підсумкового турніру після того, як Бьянка Андрееску відмовилася продовжувати зустріч з Кароліною Плишковой внаслідок отримання травми. Відзначимо, що раніше з-за пошкодження була змушена знятися з турніру і Наомі Осака.

Справа в тому, що в стартових двох поєдинках українка здобула перемоги над Плишковой, так і над Сімоною Халеп, які посперечаються за другу путівку у наступний раунд.

Таким чином, суперницею Світоліної стане тенісистка, яка займе друге місце в Червоній групі. Після двох турів її ділять між собою Ешлі Барті і Белінда Бенчич, які виграли і програли по одній грі, також одна перемога в активі і в Кікі Бертенс.

Андрееску — не перша тенісистка, яка була змушена достроково припинити участь у турнірі. Раніше з Підсумкового турніру знялася Наомі Осака, яку замінили на Бертенс.

Нагадаємо, що перша ракетка України Еліна Світоліна є чинною володаркою титулу чемпіонки Підсумкового турніру. У минулому році вона у фіналі обіграла американку Слоан Стівенс, перед цим також здобувши перше місце на груповій стадії.

Як писав портал "Коментарі", Еліна Світоліна стала учасницею Підсумкового турніру WTA не зігравши в одному з фіналів сезону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!