Головна Новини Спорт інші види спорту Стала відома друга півфіналістка Підсумкового турніру WTA
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома друга півфіналістка Підсумкового турніру WTA

Їй виявилася австралійська тенісистка Ешлі Барті вона приєдналася до українки Еліни Світольної

31 жовтня 2019, 16:25 comments1560
Поділіться публікацією:
Стала відома друга півфіналістка Підсумкового турніру WTA

Перша ракетка світу Ешлі Барті вийшла в півфінал Підсумкового тенісного турніру WTA. Австралійка в заключному матчі групового раунду в двох сетах перемогла Петру Квітову.

Перша тенісна партія вийшла рівною, але у вирішальний момент Барті додала і виграла з перевагою в два гейми. Другий сет австралійка початку дуже впевнено, реалізувавши два брейка, і спокійно довела матч до перемоги.

Барті стала другою півфіналісткою турніру після української тенісистки Еліни Світоліної, яка вчора гарантувала собі перше місце в Червоній групі після перемоги над Сімоною Халеп.

Її суперницею стане тенісистка, яка займе друге місце в Червоній групі. Після двох турів її ділять між собою Ешлі Барті і Белінда Бенчич, які виграли і програли по одній грі, також одна перемога в активі і в Кікі Бертенс.

Сьогодні у Фіолетовій групі другу путівку в півфінал Підсумкового турніру розіграють в очному протистоянні Кікі Бертенс і Белінда Бенчич.

Варто відзначити, що уродженка Одеси Еліна Світоліна є діючим володарем чемпіонського титулу Підсумкового турніру. У минулому році вона у фіналі обіграла американку Слоан Стівенс, перед цим також здобувши перше місце на груповій стадії.

Підсумковий тенісний турнір WTA. Груповий етап

Ешлі Барті (Австралія, 1) — Петра Квітова (Чехія, 6) 2:0 (6:4, 6:2)

Як повідомляло видання "Коментарі", Світоліна пробралася на Підсумковий турнір WTA, не зігравши в одному з фіналів сезону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!