Головна Новини Спорт інші види спорту Понад 135 тенісистів і вірменську мафію підозрюють у проведенні договірних матчів
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 135 тенісистів і вірменську мафію підозрюють у проведенні договірних матчів

У розслідуванні про договірні матчі з тенісу задіяно вже 135 гравців зі всього світу

16 грудня 2019, 16:25 comments1895
Поділіться публікацією:
Понад 135 тенісистів і вірменську мафію підозрюють у проведенні договірних матчів

В Європі набирає обертів скандал навколо договірних тенісних матчів: фігурантами розслідування стали вже понад 135 гравців з Бельгії, Іспанії, Франції і США. Про це інформує німецький телеканал ZDF.

Повідомляється, що зараз розслідують причетність до скандалу німецького гравця Макса Х. Прізвище не називають, але вже відомо, що він співпрацює зі слідством. А також у скандал потрапив ще один гравець: його ім'я не розкривають, але відзначають, що підозрюваний входить в топ-30 тенісистів світу (за версією Асоціації тенісистів-професіоналів, — ред.). За інформацією федеральної прокуратури Бельгії, організаторами масштабної афери зі ставками в тенісі є деяка вірменська мафія.

"Це вірменська мафіозна мережа, яка діє у семи країнах Європи... дуже структурована: у неї є люди, які відповідають за рахунки, інші, які "відмивають" гроші, і ті, хто вступає в контакт з гравцями", — кажуть у відомстві. Так, на певні матчі робили багато невеликих ставок, а їхній загальний розмір становив десятки тисяч євро. Також відомо, що аргентинський тенісист Марко Трунжелліті про подібну злочинну схему раніше повідомляв у Міжнародну федерацію тенісу, сам же від пропозиції шахраїв — відмовився.

Розслідування поточного скандал зі ставками наближається до завершення. Повідомляється, що про результати стане відомо вже через кілька місяців.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на Росію чотири роки відсторонили від участі у спортивних чемпіонатах та Олімпіаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!