Головна Новини Спорт інші види спорту Еліна Світоліна виграла турнір WTA і стала п'ятою ракеткою світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Еліна Світоліна виграла турнір WTA і стала п'ятою ракеткою світу

Це перший титул українки з 2018 року.

9 березня 2020, 17:00 comments2197
Поділіться публікацією:
Еліна Світоліна виграла турнір WTA і стала п'ятою ракеткою світу

Українська тенісистка Еліна Світоліна виграла турнір серії WTA International в мексиканському місті Монтерреї. Відповідна інформація опублікована на офіційному сайті WTA.

Це перший титул Світоліної не тільки в 2020 році, але і з 2018 року. У тригодинному фіналі українка обіграла чешку Марі Боузкову.

Після гри Світоліна розповіла, що Марі "чудово боролася", і оцінила гру як "матч дуже високого рівня". За її словами, вони обидвi боролися і добре грали, а вболівальники мотивували грати ще краще.

"Було дивно отримати підтримку від мексиканців", — підкреслила українська тенісистка. Світоліна обіграла Боузкову з рахунком 7:5, 4:6 та 6:4.

Завдяки цій важливій перемозi українка Еліна Світоліна повернулася в п'ятірку кращих тенісисток світу рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). Як зазначено на їхньому офіційному сайті, ця перемога підняла Світоліну з сьомого місця на п'яте.

Як повідомляв портал "Коментарі", Еліна Світоліна зазнала розгромної поразки в самому початку 2020 року і не змогла вийти у другий тур на турнірі в Брісбені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!