Головна Новини Спорт інші види спорту Вімблдон скасовано вперше з часів Другої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Вімблдон скасовано вперше з часів Другої світової війни

Організатори прийняли рішення повністю скасувати «Вімблдонський турнір» через те, що не знають, на який час його можна було б перенести в нинішньому році

1 квітня 2020, 19:33 comments2420
Поділіться публікацією:
Вімблдон скасовано вперше з часів Другої світової війни

Всеанглійський клубу лаун-тенісу і крокету оголосив у середу, що "Вімблдонський турнір", який повинен був відбутися в кінці червня 2020 року, буде скасовано через пандемію коронавірусу. Про це пише Insider.

Організатори заявили, що вони співпрацювали з урядом Великобританії та органами громадського здоров'я з моменту спалаху COVID-19. У заяві клубу говориться, що необхідні для участі в турнірі поїздки і збори великих груп людей зроблять його небезпечним.

У повідомленні про скасування турніру сказано, що рішення було непростим для організаторів, але турнір вирішили скасувати у зв'язку з великою небезпекою для здоров'я багатьох людей.

"Вімблдон" є останньою тенісною подією, яку буде скасовано на тлі поширення коронавірусу COVID-19. Турніри Indian Wells та Miami Open були скасовані, а Відкритий чемпіонат Франції перенесений на вересень.

Раніше "Коментарі" писали, що Олімпійські ігри 2020, які повинні були пройти влітку цього року в Токіо, вирішили провести з 23 липня по 8 серпня 2021 року. Відповідне рішення прийняв голова організаційного комітету Олімпійських ігор 2020 року Йошіро Морі після телефонної розмови з президентом Міжнародного олімпійського комітету Томасом Бахом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!