Головна Новини Спорт інші види спорту Світоліна на карантині завела кулінарний блог
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна на карантині завела кулінарний блог

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила розповісти шанувальникам, як харчуватися під час карантину, щоб не погладшати

29 квітня 2020, 10:37 comments2531
Поділіться публікацією:
Світоліна на карантині завела кулінарний блог

З тенісистки в кулінарного блогера на час карантину вирішила перекваліфікуватися перша ракетка України Еліна Світоліна. Спортсменка завела кулінарний блог, про що розповіла своїм підписникам в Instagram.

Світоліна вирішила поділитися з шанувальниками рецептами, які допомагають їй тримати себе в формі і не гладшати на карантині. Секретами правильного харчування пообіцяла регулярно ділитися на своєму офіційному сайті. Вже зараз там можна знайти рецепти низькокалорійних смузі, поживних брускет і каш, які ідеально, на думку тенісистки, підійдуть для ранку.

Рецепти здорового харчування на сайті Світоліної The ES Club будуть з'являтися раз на кілька днів. При цьому вона обіцяє, що всі страви прості в приготуванні, вони не займуть багато часу і на них не доведеться витрачати купу грошей.

Тенісистка стверджує, що всі страви регулярно вживає сама, так як це основа її спортивного раціону.

"Цей блог я буду вести зі своїми кулінарними друзями. Це будуть здорові і прості рецепти, а ще нові ідеї на тему того, як можна використовувати суперфуди", — зазначила спортсменка.

Нагадаємо, що всі тенісні турніри в світі зупинили на час карантину. В одному зі своїх останніх поєдинків перед карантином Еліна Світоліна здобула перемогу і стала п'ятою ракеткою світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!