Головна Новини Спорт спорт і держава Депутат Беленюк поділився своїм баченням розвитку спортивного потенціалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Беленюк поділився своїм баченням розвитку спортивного потенціалу

Уславлений спортсмен Жан Беленюк прокоментував питання з оплатою праці спортивних тренерів в Україні

10 вересня 2019, 16:49 comments1962
Поділіться публікацією:
Депутат Беленюк поділився своїм баченням розвитку спортивного потенціалу

Народний депутат Жан Беленюк відверто висловився про престижністю спортивного тренера в Україні. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Fecebook.

"На жаль, зараз в Україні, професія спортивного тренера втрачає свою популярність. Вони виховують спортивну еліту нації. Спортивний тренер – фундамент не лише для розвитку спорту, але й розвитку спортивного потенціалу кожного українця. Тоді чому така важлива професія тренера втрачає свою цінність?".

Чемпіон світу і Європи з греко-римської боротьби зазначив, що дуже важлива фінансова мотивація.

"Фінансова мотивація тренерів – кращий спосіб розвитку спортивного потенціалу України. В даний час у Україні фінансування та утримання дитячо-юнацьких спортивних шкіл залежить від органів місцевого самоврядування, тому я вважаю, що в рамках бюджетної децентралізації, місцева влада повинна більше приділяти розвитку спортивної сфери і не фінансувати її за залишковим принципом", – повідав Беленюк.

Нагадаємо, що Жан Беленюк візьме участь у чемпіонаті світу з вільної боротьби. Світова першість пройде в столиці Казахстану з 14 по 22 вересня.

У цей проміжок часу Беленюк (партія "Слуга народу"), можливо, пропустить чотири пленарних засідання Верховної Ради, погоджувальна рада і роботу в комітетах, комісіях і фракціях.

Як писав портал "Коментарі", Жан Беленюк відреагував на расистські висловлювання колишнього футболіста київського "Динамо" Олександра Алієва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!