Головна Новини Спорт зимові види спорту Російського хокеїста дискваліфікували на чотири роки за вживання важких наркотиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського хокеїста дискваліфікували на чотири роки за вживання важких наркотиків

Євген Кузнєцов, який виступає за команду Національної хокейної ліги "Вашингтон Кепіталз" і збірну Росії був спійманий на вживанні кокаїну

23 серпня 2019, 17:50 comments2138
Поділіться публікацією:
Російського хокеїста дискваліфікували на чотири роки за вживання важких наркотиків

Нападаючий збірної Росії і "Вашингтон Кепіталз" Євген Кузнецов дискваліфікований на чотири роки за вживання важкого наркотику. Про це повідомляє iihf.com.

Допінг-тест, взятий у Кузнєцова 26 травня 2019 року, дав позитивний результат в його крові був виявлений кокаїн. Від розкриття проби Б хокеїст відмовився.

Таким чином, 27-річний Кузнецов дискваліфікований до 12 червня 2023 року.

29 травня в інтернеті з'явилося відео, на якому Кузнєцов, перебуваючи в номері готелю, розмовляє по телефону, а на розташованому поруч з ним столі розсипаний білий порошок. Пізніше Кузнєцов розповів, що ролик був знятий ще в 2018 році після перемоги Вашингтона в Кубку Стенлі, але підкреслив, що ніколи в житті не вживав наркотики і навіть готовий пройти медичну експертизу, щоб це довести.

Нападник "Вашингтон Кепіталз" і збірної Росії Євген Кузнєцов прокоментував дискваліфікацію ІІХФ на чотири роки за позитивну допінг-пробу, в якій виявлений кокаїн.

"Нещодавно ІІХФ повідомила мене про дискваліфікацію на міжнародних змаганнях за здачу позитивної допінг-проби. Я вирішив прийняти це покарання. Я завжди пишався тим, що представляю свою країну, це близьке моєму серцю. Важко прийняти те, що я не зможу надіти светр збірної наступні чотири роки".

Росіянин глибоко шкодує про цю ситуацію і приносить вибачення партнерам по команді і вболівальникам клубу.

"Я розчарував багатьох важливих для мене людей, включаючи сім'ю, партнерів по команді та друзів. З першого дня, коли я вийшов на лід у Вашингтоні, "Кепіталз" і наші вболівальники чудово ставилися до мене і моєї сім'ї. Я жахливо себе почуваю за те, що підвів вас. Розумію, що єдиний спосіб повернути вашу довіру – взяти відповідальність за цю ситуацію і свої дії", — наводить слова Кузнєцова прес-служба столичного клубу.

Варто відзначити, що в НХЛ вже відреагували на дискваліфікацію Євгенія Кузнєцова. Віце-комісар НХЛ Білл Дейлі прокоментував дискваліфікацію ІІХФ нападника "Вашингтон Кепіталз" Євгенія Кузнєцова на чотири роки за вживання кокаїну.

"На відміну від ІІХФ, кокаїн не вважається препаратом, поліпшує працездатність і тому не є забороненим з точки зору НХЛ і Асоціації гравців. Дії Кузнєцова — вживання наркотиків, що вимагає оперативного втручання, розгляду та примусового лікування", — цитує Дейлі офіційний сайт НХЛ.

Як писав портал "Коментарі", клуб зі столиці США готовий до боротьби за головний трофей Національної хокейної ліги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!