Головна Новини Спорт зимові види спорту НХЛ. «Чикаго» переграло «Торонто», «Філадельфія» взяла гору у поєдинку з «Бостоном»
commentss НОВИНИ Всі новини

НХЛ. «Чикаго» переграло «Торонто», «Філадельфія» взяла гору у поєдинку з «Бостоном»

У рамках регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги відбулися чергові протистояння

11 листопада 2019, 19:21 comments1601
Поділіться публікацією:
НХЛ. «Чикаго» переграло «Торонто», «Філадельфія» взяла гору у поєдинку з «Бостоном»

"Чикаго Блекхоукс" переміг "Торонто Мейпл Ліфс" у матчі регулярного чемпіонату НХЛ. Зустріч пройшла на арені "Юнайтед-центр" в Чикаго і завершилася з рахунком 5:4 (4:1, 0:0, 1:3) на користь господарів.

Одним з головних героїв зустрічі став голкіпер "Чикаго" Робін Ленер, який відбив 53 кидка з 57. Голами у складі переможців відзначилися: Кірбі Дак, Джонатан Тейвз, Брендон Саад і Патрік Кейн двічі. В активі форварда "Торонто" Остона Меттьюса чотири результативні передачі.

"Філадельфія Флайєрс" переміг "Бостон Брюїнз" у матчі регулярного чемпіонату НХЛ. Зустріч пройшла на арені "Ті-Ді Гарден" в Бостоні і завершилася з рахунком 3:2 Б (0:2, 0:0, 2:0, 0:0, 1:0) на користь гостей. Для "Флайєрс" ця перемога стала четвертою поспіль.

Переможний булліт у серії післяматчевій серії штрафних кидків реалізував Джоель Фарабі. Голами у складі "Філадельфії" відзначилися Тревіс Кінцеві і Філіп Майерс. Дві результативні передачі в активі Шона Кутюр'є.

А також стало відомо, що форвард "Едмонтон Ойлерс" Коннор Макдэвид відзначився хет-триком. Завдяки цьому канадський нападник добрався до позначки в 400 очок в Національній хокейній лізі. Макдэвид став восьмим гравцем в історії, що дістався до даної позначки до досягнення 23 років. Також матч став 45-м для Макдэвида, де він набрав три або більше очок.

Як писав портал "Коментарі", ветеран НХЛ повідав, що ні для кого не є секретом, що використання наркотиків гравцями ліги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nhl.com/scores
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!