Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Вільям і Кейт Міддлтон відходять від королівських справ
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям і Кейт Міддлтон відходять від королівських справ

Герцоги Кембриджські разом з дітьми вирішили влаштувати відпустку

14 лютого 2020, 11:25 comments3437
Поділіться публікацією:
Принц Вільям і Кейт Міддлтон відходять від королівських справ

Протягом прийдешнього тижня герцог і герцогиня Кембриджські — Принц Вільям і Кейт Міддлтон – будуть відпочивати від королівських справ. Як повідомляє The Daily Mail, королівська пара вирішила взяти відпустку і відпочити зі своїми дітьми.

За інформацією видання, герцоги Кембриджські з шестирічним принцом Джорджем, чотирирічною принцесою Шарлоттою і однорічним принцом Луї можуть провести тиждень в заміському будинку. Ймовірно, відпустка пов'язана з напруженням, яке виникло після переїзду молодшого брата Вільяма, принц Гаррі, і його дружини Меган Маркл в Канаду.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Британії вибухнув скандал в зв'язку з тим, що принц Гаррі і Меган Маркл заявили про своє спільне бажання відмовитися від монарших титулів і переїхати в Канаду. Пізніше Королева підписала указ, згідно з яким принц Гаррі і Меган Маркл більше не будуть використовувати титули Її величності. Крім того, подружжя не буде отримувати гроші на виконання своїх королівських обов'язків і зобов'язане повернути в казну 2,4 мільйона фунтів стерлінгів, витрачені на реконструкцію їх сімейного котеджу Фрогмор-хаус, який залишиться їхнім будинком у Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!