Головна Новини Зірки Королевські особи Новий указ королеви: плани принца Гаррі і Меган Маркл опинилися під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий указ королеви: плани принца Гаррі і Меган Маркл опинилися під загрозою

Після переїзду в Канаду Гаррі і Меган вирішили створити бренд Sussex Royal, плануючи новий бізнес, але королева проти

19 лютого 2020, 11:16 comments4386
Поділіться публікацією:
Новий указ королеви: плани принца Гаррі і Меган Маркл опинилися під загрозою

Принц Гаррі і Меган Маркл, які офіційно відмовилися від королівських обов'язків, відтепер не можуть афішувати свій титул герцогів Сассекських в комерційних цілях. Таку заборону видала королева Єлизавета II, поставивши молоду сім'ю в скрутне становище. Адже вже після переїзду в Канаду Гаррі і Меган вирішили створити бренд Sussex Royal, плануючи новий бізнес. Про це повідомляє The Daily Mail.

Згідно інформації видання з посиланням на інсайдерів, тепер Гаррі і Меган не повинні вживати слово "королівський" ні в якому контексті. Проте з недавніх пір вони очолюють благодійні організації Sussex Royal і The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex, про створення яких подружжя оголосило вже покинувши Великобританію. Інсайдер каже, що герцоги витратили десятки тисяч доларів на створення окремого сайту і хотіли офіційно зареєструвати титул Sussex Royal як бренд. Меган планувала випускати під цією маркою чимало товарів: від одягу до книг. Поки рішення королеви ні Гаррі, ні його дружина не прокоментували.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що інсайдери, наближені до королівської сім'ї, говорять про те, що в Лондон принц Гаррі і Меган Маркл більше не повернуться. Про це свідчить той факт, що герцоги розпускають слуг своєї британської резиденції, а також звільнили весь свій персонал в Букінгемському палаці.

Як відомо, після переїзду в Канаду Меган звільнила свою помічницю. Тепер же разом з Гаррі вони повідомили про звільнення ще 15 співробітникам офісу в Букінгемському палаці. Деяких залишили при королеві, інші ж перебувають у пошуку роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!