Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі і Меган Маркл будуть заробляти на життя з допомогою Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі і Меган Маркл будуть заробляти на життя з допомогою Instagram

Експерти з'ясували, скільки мільйонів колишні члени королівської родини Гаррі і Меган можуть заробити лише на одному пості в Instagram

25 лютого 2020, 11:35 comments3596
Поділіться публікацією:
Принц Гаррі і Меган Маркл будуть заробляти на життя з допомогою Instagram

Вже в кінці березня герцоги Сасекські офіційно складуть повноваження монархів. Згідно з указом королеви Єлизавети, 31 березня принц Гаррі та його дружина Меган Маркл позбудуться всіх своїх титулів і фінансово зможуть розраховувати лише на самих себе. Поки точно невідомо, чи зможуть екс-герцоги зареєструвати свій бренд, під яким вони мали намір випускати різну продукцію. Але експерти видання The Sun підрахували, скільки Меган і Гаррі зможуть заробити з допомогою Instagram.

Так, згідно з інформацією видання, зараз у їх соцмережі налічується більше 11 мільйонів фоловерів, причому в лютому людей стало більше не 10%. The Sun повідомляє, що тільки один рекламний пост може поповнити сімейну "скарбницю" на 85 тисяч фунтів стерлінгів (еквівалентно 2,5 млн грн).

Як раніше повідомляли "Коментарі", принц Гаррі і Меган Маркл, які офіційно відмовилися від королівських обов'язків, відтепер не можуть афішувати свій титул герцогів в комерційних цілях. Таку заборону видала королева Єлизавета II, поставивши молоду сім'ю в скрутне становище. Адже вже після переїзду до Канади Гаррі і Меган вирішили створити бренд Sussex Royal, плануючи новий бізнес.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!