Принц Гаррі повернувся до Лондону сам

Сьогоднішній вихід у світ молодшого онука королеви Єлизавети II принца Гаррі стане першою гучною подією з моменту оголошення про складання з себе королівських повноважень

Принц Гаррі, який відмовився від монарших титулів і разом з сім'єю переїхав до Канади, повернувся в Лондон. Сьогодні він візьме участь у саміті в підтримку своєї ініціативи по природоохоронному туризму Travalyst в Единбурзі. Однак, як повідомляє видання People, на батьківщину він прибув один: без дружини Меган Маркл і однорічного сина Арчі.

Таблоїди пишуть, що сьогоднішній вихід у світ молодшого онука королеви Єлизавети II стане першою гучною подією з моменту оголошення про складання з себе королівських повноважень на початку січня. Вже в березні до Гаррі приєднається і Меган Маркл: разом вони візьмуть участь у церемонії вручення премій Endeavour Fund Awards в Лондоні і відвідають музичний фестиваль "Маунтбэттен" в Альберт-холі. 9 березня герцоги востаннє постануть у складі королівської сім'ї на традиційній службі з нагоди Дня Співтовариств, після чого більше не зможуть використовувати свої титули в комерційних цілях.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вже в кінці березня герцоги Сассекские офіційно складуть повноваження монархів. Згідно з указом королеви Єлизавети, 31 березня принц Гаррі та його дружина Меган Маркл позбудуться всіх своїх титулів і фінансово зможуть розраховувати лише на самих себе. Поки точно невідомо, чи зможуть екс-герцоги зареєструвати свій бренд, під яким вони мали намір випускати різну продукцію. Але експерти видання The Sun підрахували, скільки Меган і Гаррі зможуть заробити з допомогою Instagram.