Головна Новини Зірки Королевські особи Удар для Єлизавети: королева не побачить сина принца Гаррі і Меган Маркл
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар для Єлизавети: королева не побачить сина принца Гаррі і Меган Маркл

Разом з Меган Маркл у Великобританію повинен був прилетіти правнук королеви, проте зоряна мама вирішила залишити його в Канаді, що розлютило Єлизавету і громадськість

2 березня 2020, 11:20 comments2978
Поділіться публікацією:
Удар для Єлизавети: королева не побачить сина принца Гаррі і Меган Маркл

Пристрасті в британській королівській сім'ї продовжують загострюватися. Тепер, після низки розлучень родичів Єлизавети і переїзду її онука принца Гаррі в Канаду, королеву засмутило те, що вона не побачить правнука Арчі, пише Daily Express.

Згідно інсайдерам видання, незабаром до принца Гаррі, який зараз перебуває у Великобританії і вже не раз вийшов у світ, приєднається його дружина Меган Маркл. Разом поки ще герцоги Сасекські візьмуть участь у кількох заходах, після чого офіційно складуть свої повноваження монархів і втратять титули. Планувалося, що разом з Меган прилетить і 10-місячний правнук королеви Арчі, однак зіркова мама вирішила залишити його в Канаді. Наближені до королівського сімейства люди кажуть, що такий вчинок Меган розлютив королеву, яка не бачила малюка вже довгий час. Замість візиту до бабусі Арчі вирішили залишити вдома з нянею і близькою подругою Маркл.

Вчинок Меган обурив і британців, адже тепер їм потрібно оплачувати охорону монаршої пари і малюка Арчі у двох країнах одночасно, що обійдеться більше 70 тисяч доларів.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Гаррі і Меган Маркл візьмуть участь у церемонії вручення премій Endeavour Fund Awards в Лондоні і відвідають музичний фестиваль "Маунтбеттен" в Альберт-холі. 9 березня герцоги востаннє постануть у складі королівської сім'ї на традиційній службі з нагоди Дня Співтовариств, після чого більше не зможуть використовувати свої титули в комерційних цілях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!